Pizza cu ciuperci si praz

Pentru aluat se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se amesteca 3-4 minute. Se intinde o foaie in tava tapetata cu hirtie de copt. Praz

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat: 150 g quark
  • 5 linguri lapte
  • 5 linguri ulei
  • 1 ou
  • 350 g faina
  • praf de copt
  • Deasupra: 2 bucati praz
  • 300 g ciuperci
  • 200 g sunca taiata bucati
  • 2 linguri sos de rosii
  • 150 g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • o forma 30x40 cm

Mod de preparare

Pentru aluat se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se amesteca 3-4 minute. Se intinde o foaie in tava tapetata cu hirtie de copt. Prazul se taie inele subtiri, se opareste in apa fierbinte cu sare si se lasa la scurs. Ciupercile se taie mai mare si parmezanul se rade. Blatul se unge cu sos de rosii, se pune prazul, ciupercile si sunca. Se presara cu sare si piper. Se bat ouale si se toarna peste. Se coace la foc potrivit.
Se serveste calda sau rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide