Pizza cu ceapa

Prepara un aluat de pizza conform retetei de "Pizza cu ciuperci". In timp ce se coace blatul, feliaza subtire 100 g de ceapa rosie si caleste-o in 2 l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat de pizza
  • 100 g ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • 60 g ketchup
  • parmezan ras

Mod de preparare

Prepara un aluat de pizza conform retetei de "Pizza cu ciuperci". In timp ce se coace blatul, feliaza subtire 100 g de ceapa rosie si caleste-o in 2 linguri de ulei, pana devine sticloasa. Unge aluatul de pizza pe jumatate copt cu 60 g de ketchup si aseaza uniform ceapa calita. Rade cascaval deasupra si lasa-o la cuptor pana cand acesta se topeste. In locul parmezanului poti folosi si branza de oaie rasa, si in loc de ketchup poti folosi bulion amestecat cu smantana. Daca pe ketchup asezi mazare, porumb sau alte legume fierte, obtii o pizza delicioasa cu legume. Poti folosi si amestecul de legume mexican pe care il gasesti in comert si care contine: mazare, porumb, cubulete de morcov si ardei. Cantitatea necesare este de 200 g.

Nu este recomandat sa pregatesti bulion sau ketchup in casa, deoarece acesta nu poate fi comparat cu cel din comert.
Alte preparate culinare recomandate

Ciuperci umplute

Tocanita de pui

Spaghete ciuperci

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala