Pizza cu blat de paine

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de paine alba, mezeluri, lapte, oua, unt, cascaval, ppatrunjel verde si ketchup.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine alba
  • 300 gr mezeluri
  • 100 ml lapte
  • 2-3 oua
  • 50 gr unt
  • 200 gr cascaval
  • patrunjel verde
  • ketchup

Mod de preparare

Se curata painea de coaja, se taie in felii de 2 cm si se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se stropesc feliile de paine cu lapte caldut si se asaza apoi mezelurile taiate cubulete. Se toarna deasupra ouale batute spuma, cascavalul ras si se introduce tava in cuptorul incins pentru 25-30 de minute. Cu 5 minute inainte de a scoate pizza din cuptor, se presara cu patrunjel verde tocat marunt.


Se serveste cu ketchup.
Alte retete:
Placinta cu carne
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Papanasi fierti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu sote de ghebe

Cand sunt in pana de idei si nu mai stiu ce sa pregatesc scot imediat niste piept de pui, mai ales ca este carnea mea...

Piept de pui cu sote de ghebe
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce