Se pune in tava o hartie de copt si se unge cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela cu lapte (nu foarte mult) si apoi se tapeteaza tava cu feli
Se pune in tava o hartie de copt si se unge cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela cu lapte (nu foarte mult) si apoi se tapeteaza tava cu feliile, astfet incat sa nu ramana nici un pic de spatiu liber. Se unge bine blatul astfel obtinut cu sos de rosii si se presara muuult busuioc si oregano. Separat, se prajesc ingredientele pentru pizza si apoi se pun peste blatul uns cu sos de rosii. Se presara peste cascavalul si se acopera tot cu cele doua oua batute. Se tine 15-20 de min, la cuptorul preincalzit.
Lasati un pic sa se raceasca si proportionati. Se mai poate pune deasupra cascaval.
Alte retete recomandate:
Nu am pregatit nimic special decat aceasta minunata prajitura aromata cu fructe si lamaie care ma reprezinta in totalitate....
Guguluf cu piersici, afine si lamaie - reteta 300Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce