Drojdia se amesteca impreuna cu zaharul si 100 ml apa calda. Cand a dospit, se adauga faina, sarea, uleiul, 300 ml apa calda, se framanta si se lasa l
Drojdia se amesteca impreuna cu zaharul si 100 ml apa calda. Cand a dospit, se adauga faina, sarea, uleiul, 300 ml apa calda, se framanta si se lasa la crescut. Ceapa verde se toaca inelute, mozzarela se rade, lamaie se feliaza iar ardeiul se taie fasii. Se amesteca toate ingredientele cu piureul de rosii, si se formeaza sosul. Se ia 250 gr aluat, se formeaza o chifla si se intinde pe planseta pana ajunge la grosimea de 6-7 mm, dupa care se pune intr-o tava. Peste blatul de pizza se imprastie sos de rosii si se presara mozzarela. Apoi se asaza sardelele, se pun maslinele, se stropeste totul cu ulei, se presara oregano si se introduce in cuptorul incins, pentru cateva minute.
Se serveste calda.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chiftele
Curcan umplut
Am vazut reteta asta la Gaby si m-a bantuit toata noaptea, asa ca azi am prestat-o, mai ales ca aveam toate ingredientele la...
Desert prajitura taraneasca cu mere