Pizza bolognese cu oua de prepelita

o pizza excelenta pentru zilele reci

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 2 cepe rosii
  • 2 tije telina apio
  • 2 morcovi
  • 2 cutii rosii cubulete
  • Sare
  • piper
  • Boia dulce afumata
  • Cimbru
  • oregano
  • 2 linguri ulei de masline
  • Oua de prepelita
  • 50 gr parmezan ras
  • 75 gr mozarella

Mod de preparare

Se pune la calit carnea tocata si se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata.

Dupa ce s-a calit carnea, se toaca marunt ceapa, telina si morcovul si se pun la calit in ulei de masline.

Amestecam carnea tocata cu legumele calite, adaugam rosiile cubulete, sare, piper, boia, cimbru si oregano si punem la fiert la foc mic minim 1.5 h.

Se prepara un aluat de pita din 500 gr faina, 25 gr drojdie, 300 ml apa calduta, ½ lingurita de sare si 2 linguri ulei de masline.

Se intinde blatul de pizza, se unge cu sos bologneze, se presara cu mozarella si parmezan , apoi se pun deasupra oua de prepelita.

Se da la cuptor 10-15 minute.

Pofta buna!

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala