Pentru blatul de pizza 2 în 1 se dizolvă drojdia în ceașca de apa caldă. Se pune făina într un vas , se face o adâncitură în care se pune drojdia dizolvată și un praf se sare.
Pentru blatul de pizza 2 în 1- se dizolvă drojdia în ceașca de apa caldă. Se pune făina într un vas , se face o adâncitură în care se pune drojdia dizolvată și un praf se sare. Se amestecă bine , se frământă aluatul manual sau cu mașina de pâine.Se lasă se crească ca 45 de min.
În acest timp se rade cașcavalul și brânza telemea, se amestecă brânza de burduf , se taie în bucăți brânza topită și în felii ciupercile , măslinele, roșia, ardeiul, gogoșarul.
Se întinde blatul în formă, de trasează imaginar o linie mediană pentru a separa vizual cele două toppinguri si se pun pe o jumătate brânzeturile și cașcavalul ras la sfârșit iar pe cealaltă jumătate legumele feliate și cașcavalul ras la final.
Pizza se pune la cuptor timp de 25-30 min.
În funcție de preferințele membrilor familiei se poate extinde si la varianta < 3 in 1> (pizza cu salam sau pizza cu pește) dar porția este mai mică.
Rețeta pizza 2 în 1 este ideală pentru mămicile cu puțin timp liber și copii mofturoși !
Pizza 2in1 se servește caldă cu ketchup după gust.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios