Penne cu ton

Se pun pennele la fiert in apa cu sare si se scurg conservele de ton intr-o sita. Intr-o cratita se calesc cepele taiate solzisori, se adauga tonul, a

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • paste tip penne
  • 2 conserve ton in ulei
  • 1 ardei iute
  • 3-4 rosii
  • 2 cepe
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • otet
  • zahar
  • 100 g masline
  • oregano

Mod de preparare

Se pun pennele la fiert in apa cu sare si se scurg conservele de ton intr-o sita. Intr-o cratita se calesc cepele taiate solzisori, se adauga tonul, ardeiul iute taiat feliute, se adauga apa cit sa acopere si se lasa sa fiarba 10 minute. Sse adauga apoi rosiile curatate de pielita si taiate felii, bulionul, o lingurita de otet, una de zahar, condimentele si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Sse scurg pennele, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu sosul de ton.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala