Penne con carne este o mancare cu carne si paste consistenta si delicioasa, ce se poate prepara foarte simplu. Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga carnea tocata.
Penne con carne este o mancare cu carne si paste consistenta si delicioasa, ce se poate prepara foarte simplu.
Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga carnea tocata, se lasa cateva minute pana se rumeneste foarte putin apoi se adauga ceapa tocata marunt, o cana de apa si se lasa sa fiarba acoperit o jumatate de ora. Se pune apoi pasta de rosii, boiaua de ardei si se mai completeaza cu apa. Se mai lasa sa fiarba 30 de minute, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, busuioc si usturoiul pisat si se lasa sa se raceasca.
Se fierb pastele in apa cu sare al dente apoi se strecoara. Se unge o tava cu ulei, se pune un strat de penne, unul de carne, altul de penne, etc pana se termina ambele compozitii. Se rade cascaval deasupra si se da la cuptor pentru 15 de minute la foc potrivit
Penne con carne se serveste cald, cu un pahar de vin.
Alte retete culinare recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post