Pasticcio este un minunat fel de mancare toscan, ce se aseamana foarte mult cu lasagna. Ceapa si ardeiul se calesc in ulei de masline. Se adauga ustu
Pasticcio este un minunat fel de mancare toscan, ce se aseamana foarte mult cu lasagna. Ceapa si ardeiul se calesc in ulei de masline. Se adauga usturoiul si carnea tocata apoi rosiile si vinul. Se lasa sa fiarba 20 de minute la foc incet apoi se adauga patrunjelul si sardinele dupa care se pune sare si piper. Pastele se fierb 10 minute cu ulei in apa cu sare dupa care se storc de apa si se amesteca cu frisca lichida. Ouale se amesteca cu nucsoara si iaurt. Se unge o tava de gratinat cu ulei de masline si se pune jumatate din paste apoi carnea macinata si cealalta jumatate de paste. La sfarsit se adauga iaurtul si parmezanul. Se baga la cuptor la 190°C pentru aproximativ 25 minute.
Se serveste cu salata. Daca mai considerati necesar se poate presara un pic de parmezan ras sau foarte fin feliat deasupra.
Alte retete de paste recomandate
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios