Paste tricolor

Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg intr-o strecuratoare. Apoi se pun intr-un vas termorezistent si se sareaza (vasul nu trebuie uns). Spanacu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-250g tagliatele sau alte paste fainoase
  • 250g spanac
  • 10-12 rosii
  • branza telemea

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg intr-o strecuratoare. Apoi se pun intr-un vas termorezistent si se sareaza (vasul nu trebuie uns). Spanacul se curata se fierbe si se scurge; se toaca sau se lasa natur (se poate folosi si spanac congelat). Apoi spanacul se sareaza si se intinde peste paste. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete. Se pun peste spanac. Se rade branza telemea din abundenta si se baga in cuptor pana se topeste branza deasupra.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors