Paste spirale cu pui si bere

Carnea de pui se curata de piele, se dezoseaza si se taie cubulete de marime medie. Pastele (spiralele) se pun la fiert in apa cu sare. Cand sint ga

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr paste spirale
  • 4 copane pui
  • 1/2 l bere
  • 5-6 catei usturoi
  • 2 bete scortisoara
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Carnea de pui se curata de piele, se dezoseaza si se taie cubulete de marime medie.

Pastele (spiralele) se pun la fiert in apa cu sare. Cand sint gata, se scot si se scurg de apa (nu se dau prin jetul de apa, doar se scurg). Daca nu este gata carnea de pui se pastreaza pastele intr-un recipient (se amesteca cu un pic de ulei ca sa nu se lipeasca intre timp).

Cateii de usturoi se curata si se pun intregi cu carnea la prajit in ulei intr-o tigaie. Dupa 5 minute se toarna berea, se pun betele de scortisoara si se lasa pina cind este gata carnea si a mai scazut din lichid (aproximativ 10 minute). Se scot apoi betele de scortisoara si se rastoarna peste carne pastele spirale fierte in prealabil. Se amesteca toate ingredientele bine cam 1 minut si apoi se da la o parte de pe foc si se serveste.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala