Carnea de pui se curata de piele, se dezoseaza si se taie cubulete de marime medie. Pastele (spiralele) se pun la fiert in apa cu sare. Cand sint ga
Carnea de pui se curata de piele, se dezoseaza si se taie cubulete de marime medie.
Pastele (spiralele) se pun la fiert in apa cu sare. Cand sint gata, se scot si se scurg de apa (nu se dau prin jetul de apa, doar se scurg). Daca nu este gata carnea de pui se pastreaza pastele intr-un recipient (se amesteca cu un pic de ulei ca sa nu se lipeasca intre timp).
Cateii de usturoi se curata si se pun intregi cu carnea la prajit in ulei intr-o tigaie. Dupa 5 minute se toarna berea, se pun betele de scortisoara si se lasa pina cind este gata carnea si a mai scazut din lichid (aproximativ 10 minute). Se scot apoi betele de scortisoara si se rastoarna peste carne pastele spirale fierte in prealabil. Se amesteca toate ingredientele bine cam 1 minut si apoi se da la o parte de pe foc si se serveste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post