Costita taiata cubulete/feliute, se pune la prajit. Nu se adauga ulei, numai în cazul în care costita e foarte slaba. Cînd aceasta este prajita, se
Costita taiata cubulete/feliute, se pune la prajit. Nu se adauga ulei, numai în cazul în care costita e foarte slaba. Cînd aceasta este prajita, se adauga mazarea si se mai lasa 2-3 minute pe foc, se amesteca. Se toarna smantana în oala si se lasa la foc mic sa fiarba, vreo 10 minute. Gustati înainte de a sara, deoarece costita afumata, este de obicei si sarata. Se pune piper dupa gust. Se adauga busuiocul tocat grob. Intre timp se pun si pastele la fiert. Cînd pastele sînt fierte, se scot din oala si se adauga la sos. Galbenusul se pune peste paste si se amesteca rapid, pentru a nu se închega, deoarece acesta detine rolul de a lega sosul.
Se servesc calde .
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post