Paste fainoase cu branza

Pastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, se scot dupa 20 de minute, se scurg si se racesc cu apa rece. Se pun intr-o forma unsa cu doua ling

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paste fainoase
  • 250 g branza de burduf in amestec cu branza de vaca
  • 75 g unt
  • sare

Mod de preparare

Pastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, se scot dupa 20 de minute, se scurg si se racesc cu apa rece.

Se pun intr-o forma unsa cu doua linguri de unt, dupa ce s-au amestecat cu branza de burduf in combinatie cu branza de vaca si o lingura de unt.

Forma se tine la cuptor o jumatate de ora, la foc potrivit si se rumenesc usor.

Se servesc calde.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Vinete umplute cu carne

Tocanita taraneasca de ciuperci

Tocanita de vitel cu galuste

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors