Pastele se pun la fiert, cand sunt fierte se scurg de apa si se amesteca, calde fiind cu 200ml smantana si 100g cascaval ras pe razatoarea mica. Piept
Pastele se pun la fiert, cand sunt fierte se scurg de apa si se amesteca, calde fiind cu 200ml smantana si 100g cascaval ras pe razatoarea mica. Pieptul se taie bucati mici si se caleste in putina apa cu ulei impreuna cu ceapa taiata marunt. Cand sunt gata se da deoparte de pe foc si se amesteca cu ketchupul dulce sau picant. Cele 5 oua se bat separat si se amesteca cu cele 2 compozitii (pastele+pieptul). Se aseaza intr-un vas YENA si se dau la cuptor pt. 45 minute. Cand sunt aproape gata se pune deasupra restul de cascaval ras.
Calde cu smantana sau ketchup sau reci ca un aperitiv
Aceste aperitive sunt foarte reusite la textura si la gust si dau bine atunci cand ai musafiri si nu mai stii ce sa pui pe...
Briose aperitiv, cu carne tocata si legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.