Paste cu sos pesto

Se mixeaza patrunjelul, cu usturoiul, mugurii de brad, cascavalul si 3 linguri ulei. Se adauga sare si piper, apoi se amesteca pana se formeaza un pi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr frunze de patrunjel si busuioc
  • 5 catei de usturoi
  • 25 gr muguri de brad
  • 100 gr cascaval ras
  • 175 gr ulei
  • sare

Mod de preparare

Se mixeaza patrunjelul, cu usturoiul, mugurii de brad, cascavalul si 3 linguri ulei. Se adauga sare si piper, apoi se amesteca pana se formeaza un piure omogen. Se micsoreaza viteza mixerului apoi se adauga treptat uleiul ramas. Separat se fierb pastele, se strecoara si se serevesc cu sosul pesto.


Puteti presara cu ulei de masline si parmezan ras. Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Placinta de dovleac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide