Paste cu sos de rosii si ton

Tocam ceapa si usturoiul,le punem in ceva ulei de masline la rumenit,la foc domol.Turnam bulionul de rosii,adaugam ramurelele de busuioc,condimenta

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 l bulion de rosii
  • 3-4 doze ton
  • 1 mare ceapa mare-violeta
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 ramurele bogate busuioc
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • paste( Maccheroni/Barilla)

Mod de preparare

Tocam ceapa si usturoiul,le punem in ceva ulei de masline la rumenit,la foc domol.Turnam bulionul de rosii,adaugam ramurelele de busuioc,condimentam cu sare si piper dupa gust.Lasam la fiert citeva clocote,dupa care se adauga tonul,scurs de zeama/ulei.Se mai lasa maxim 5 minute la fiert.

Pastele se fierb al dente.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala