Paste cu sos bechamel

Untul topit, se incorporeaza cu faina si se lasa 1 minut la fiert. Se ia vasul de pe foc si se adauga laptele si se amesteca bine. Se pune din nou pe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 50 gr faina
  • 600 ml lapte
  • usturoi
  • sare
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Untul topit, se incorporeaza cu faina si se lasa 1 minut la fiert. Se ia vasul de pe foc si se adauga laptele si se amesteca bine. Se pune din nou pe foc si se lasa la ingrosat sosul. Se adauga ustuoiul pisat, patrunjelul, sarea, piperul si se mai lasa putin pe foc. Separat, se fierb pastele, apoi se strecoara si se amesteca cu sosul.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Rulada de porc

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta rustica cu prune si nuci

De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...

Tarta rustica cu prune si nuci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide