Paste cu somon afumat

Ceapa se taie marunt si se pune la calit intr-o tigaie cu unt. Cand ceapa e gata (mai adaugati putina apa daca e nevoie ca sa se inmoaie bine) se ada

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Somon afumat 200 g
  • Branza Philadelphia de somon 100 g
  • Smantana cu gust de somon 200 ml
  • O ceapa
  • Unt 40 g
  • Patrunjel proaspat
  • Piper
  • Sare ( doar pentru apa in care fierbe pasta si foarte putina)
  • Pasta (250 de g)

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se pune la calit intr-o tigaie cu unt.

Cand ceapa e gata (mai adaugati putina apa daca e nevoie ca sa se inmoaie bine) se adauga somonul taiat fasii subtiri.

Se amesteca si se mai lasa putin cat sa se imprieteneasca

Se adauga apoi branza Philadelphia (cu gust de somon), se amesteca bine.

Apoi se adauga smantana dar nu toata, se amesteca.

Se pune si patrunjelul proaspat taiat marunt, putin piper macinat proaspat, se amesteca si se mai lasa putin la foc mic.

NU se pune sare, ca si asa somonul e sarat si branza la fel!

Intre timp se fierb pastele, cand sunt gata se pun in tigaia cu sosul, se pune restul de smantana si se amesteca bine la foc mic.
Pofta buna!

Reteta Paste cu somon afumat a fost propusa de any_annette pe forum culinar.ro

Alte retete de paste gasiti aici:

Penne cu somon afumat,

Garganelli (paste) cu peste spada,

Paste mediteraneene

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri cu crema de vanilie

Multumesc Andra pentru forme!

Desert rulouri cu crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide