Paste cu somon

Intr-o oala fierbem mazarea impreuna cu ceapa taiata in 4. Separat fierbem si pastele. Taiem somonul lamele. Topim unt intr-o tigaie si adaugam somonu

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g paste subtiri
  • 250g mazare
  • 4 felii mari de somon
  • 1 ceapa
  • 100g smantana
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita de cimbru
  • 20g unt
  • sare si piper

Mod de preparare

Intr-o oala fierbem mazarea impreuna cu ceapa taiata in 4. Separat fierbem si pastele.

Taiem somonul lamele.

Topim unt intr-o tigaie si adaugam somonul. Peste el radem coaja de la 1 lamaie si mazarea scursa.

Turnam smantana si asezonam cu sare si piper.
Asezam pastele intr-o farfurie si punem somonul alaturi.

Alte retete culinare

Pangasius file

Pizza

Peste marinat

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada cu crema de mure

Desert rulada cu crema de mure
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide