Paste cu legume

Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajeste praful de curry peste care se adauga cepele verzi si morcovii dati prin razatoare. Presara sare si piper

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g taietei
  • 2 linguri seminte susan
  • 3 linguri praf de curry
  • 5 cepe verzi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 morcovi dati prin razatoare
  • 2 cani supa de legume
  • 4 linguri seminte susan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajeste praful de curry peste care se adauga cepele verzi si morcovii dati prin razatoare. Presara sare si piper si lasa legumele sa se faca.

Toarna supa de pui sau legume si lasa sa fiarba apoi adauga taietei. Acopera tigaia cu capac si lasa sa se faca si taieteii. Adauga mazarea si mai lasa 5 minute apoi scoate tigaia de pe foc.
Serveste taieteii intr-un bol si presarati deasupra seminte de susan.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce