Se fierb spaghetele in apa sarata (se lasa putin crocante). Se adauga o lingura de ulei in apa pentru a nu se lipi. Se strecoara apa, insa nu se clat
Se fierb spaghetele in apa sarata (se lasa putin crocante). Se adauga o lingura de ulei in apa pentru a nu se lipi. Se strecoara apa, insa nu se clateste cu apa rece, ci se lasa sa stea in strecuratoare. In acest timp se prepara un sos: se topeste putin unt in care se rumenesc 2 linguri de faina. Se presara cate un varf de cutit de nucsoara, cimbru, busuioc, citronela si menta (daca aveti). Se toarna laptele si se fierbe 2-3 minute. Fructele de mare, presarate cu piper macinat si, eventual, putin praf de usturoi, se amesteca cu pastele fierte. Sosul se serveste intr-un bol separat.
Alte retete paste recomandate
Lasagna
Paste cu spanac
Spaghete ciuperci
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala