Se taie dovleacul bucati, se curata de coaja si se taie cuburi. Se soteaza cu putin ulei si toate mirodeniile, stafidele si putina apa. Se tine la fo
Se taie dovleacul bucati, se curata de coaja si se taie cuburi. Se soteaza cu putin ulei si toate mirodeniile, stafidele si putina apa.
Se tine la foc moale, cam 20 de minute pana ce dovleacul se-nmoaie. Se fierb pastele in apa multa, clocotita , cu sare, timpul indicat pe pachet. Se scurg pastele si se adauga in tigaia cu dovleac. Se amesteca bine si se gusta.
Se repartizeaza in farfurii amestecul si se presara parmezanul. Se serveste imediat. Reteta Paste cu dovleac a fost propusa de Higeia pe forum culinar.ro
Alte retete de paste gasiti aici:
Paste cu conopida,
Paste cu sos alb
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios