Paste cu conopida

Pastele se fierb in apa cu sare. Conopida se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si putin lapte pentru a ramine alba. Se lasa apoi sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g macaroane
  • 300 g conopida
  • 200 g brinza de oaie
  • o cutie smintina
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 200 g cascaval
  • 200 g sunca

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare. Conopida se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si putin lapte pentru a ramine alba. Se lasa apoi sa scurs intr-o sita. Brinza de oaie se rade si se amesteca cu smintina, un ou, sare si piper. Pastele, sunca fisii si conopida se pun in forma unsa. Se toarna deasupra compozitia de smintina si se presara cascavalul ras. Se coace 35-40 min.
Se servesc imediat.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors