Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le bucatele. Caliti-le impreuna cu ceapa taiata julienne, in 50 ml ulei, 10-12 min
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le bucatele. Caliti-le impreuna cu ceapa taiata julienne, in 50 ml ulei, 10-12 minute. Spanacul curatat si spalat, caliti-l in uleiul ramas pana cand se inmoaie(2-3 minute). Fierbeti pastele in apa cu sare 10 minute, apoi scurgeti-le bine de apa. Amestecati intr-un castron ciupercile cu pastele si spanacul, potriviti de sare si piper si puneti amestecul intr-o tava sau in 4 castronase mai mici. Presarati deasupra mararul tocat marunt iar peste acesta presarati parmezanul dat pe razatoarea mica. Puneti castronasele in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit cica 15 minute.
Se presara deasupra parmezan sau grana rasa fin.
Alte retete:
Spaghete carbonara Placinta cu dovleac Papanasi fierti
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios