Paste cu cascaval si verdeturi

Pastele se fierb in apa sarata in care se adauga ulei, curcuma, se strecoara si se scurg. Ceapa taiata marunt se prajeste in unt cu sare, piper si la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 g cascaval trapist
  • 30 g parmezan
  • 1 ceapa mica
  • 250 g taitei uscati(fusiformi)
  • 50 g unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • 10 ml frisca
  • 50 ml supa de carne (cub concentrat)
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • curcuma (sofran)

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa sarata in care se adauga ulei, curcuma, se strecoara si se scurg.

Ceapa taiata marunt se prajeste in unt cu sare, piper si la urma, se adauga patrunjelul taiat marunt. Se amesteca faina, se stinge cu frisca si supa de carne, se lasa sa dea un clocot. Se adauga cascavalurile rase si rosiile taiate felii. Sosul obtinut se amesteca cu pastele si se integreaza usor albusurile batute spuma. Intreaga compozitie se desarta intr-un vas termorezistent si se da la cuptorul preincalzit la 180°C , timp de 10 – 15 minute.
Alte retete cu branza recomandate:

Placinta cu mere

Prajitura cu branza si visine

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors