Paste cu carne tocata

Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet. Se scurg de apa dupa ce s-au fiert. Separat punem la incins un pic de ulei in care turnam c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet paste rasucite
  • 600 g carne tocata amestec
  • sare
  • piper
  • supco
  • 1 canita suc de rosii
  • 1 morcov
  • ulei
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 leg patrunjel

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet. Se scurg de apa dupa ce s-au fiert. Separat punem la incins un pic de ulei in care turnam carnea tocata. o calim bine si amestecam ca sa nu se prinda de tigaie.

Dupa ce e facuta carnea punem 1 morcov taiat cuburi si ciupecile. Le lasam sa se caleasca si stropim cu apa calda. Asezonam cu sare si pieper sau supco. Punem si 1 canita de suc de rosii deasupra. Turnam 1 canita de apa calduta si le lasam sa se faca bine.

Compozitia o turnati peste pastele fierte.

Pentru un plus de gust tocati 1 legatura de patrunjel proaspat si puneti-l peste paste.
Alte retete culinare gasiti aici

Salata piept de pui cu paste

Paste cu spanac

Paste cu pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Duo Chocolat

Iubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...

Prajitura Duo Chocolat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide