Paste cu branza de vaci

Fierbe taieteii in apa cu sare, iar intre timp prepara umplutura cu branza. Amesteca ingredientele. Amesteca taieteii fierti cu 1 lingura de unt sau m

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet taietei lati
  • 250 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 4-5 linguri zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • stafide

Mod de preparare

Fierbe taieteii in apa cu sare, iar intre timp prepara umplutura cu branza. Amesteca ingredientele. Amesteca taieteii fierti cu 1 lingura de unt sau margarina. Unge un vas termorezistent cu unt si presara-l cu pesmet, adauga jumatate din taietei, pune umplutura cu branza si acopera cu cealalta jumatate de taietei. Presara-l cu pesmet si coace-l in cuptorul incins, pana se rumeneste.
Alte retete recomandate:

Tochitura pui

Supa de dovlecei

Musaca dovlecei

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors