Se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugati sare de preferat marina apoi adaugati pastele. Puneti intr-o tigaie uleiul si carnea mestecand, cu o
Se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugati sare de preferat marina apoi adaugati pastele. Puneti intr-o tigaie uleiul si carnea mestecand, cu o lingura de lemn, continuu pentru a se desface si patrunde bine carnea. Cand carnea este putin prajita se adauga smantana si se lasa sa fiarba la foc moderat mestecandu-se continuu. Dupa 7-8 min se iau pastele si se adauga peste sosul gata preparat cu smantana si se adauga un pumn de parmigiano sau grana , dupa gust, se lasa pe foc un 1-2 minute pt a se omogeniza totul si se aseaza pe o farfurie platou si se servesc cu putin parmigiano sau garana peste.
Se aseaza pastele pe o farfurie platou si se servesc cu putin parmigiano sau grana peste.Pentru ca efectul sa fie si mai spectaculos se orneaza marginea farfuriei cu putin patrunjel taiat marunt sau cu putina boia rosie.Pofta buna !!!!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios