Paste cochilii cu branza si spanac

Paste cochilii cu branza si spanac este un aperitiv deosebit sau un pranz mediteranean simplu, aspectuos si deosebit de delicios.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30  paste cochilie
  • 200g sos marinara (sau orice sos rosu)
  • 100g branza ricotta
  • 100g branza dulce
  • 100g spanac tocat proaspat sau decongelat
  • 100g mozzarella razuita
  • 50g parmezan razuit
  • Busuioc
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru acest aperitiv deosebit pastele se vor pregati urmand instructiunile producatorului.

Preincalziti cuptorul la 400C. Intr-un bol potrivit puneti branza ricotta, branza dulce, spanacul, sarea si piperul, si amestecati bine. Umpleti cochiliile cu o lingura cu varf din amestecul obtinut.

In vasul care va merge la cuptor puneti sosul marinara intr-un strat omogen, apoi asezati cochiliile peste sos si puneti cate o lingura de sos peste fiecare cochilie. Puneti vasul la cuptor pentru 20 – 25 minute.

La final ornati cochiliile cu parmezan si busuioc.


Cochiliile se vor servi cu parmezan si busuioc

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pancakes cu mere si alune

La micul dejun sau la cina, alaturi de o cana cu lapte, sunt perfecte! 

Pancakes cu mere si alune
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide