Paste cochilii cu branza si spanac

Paste cochilii cu branza si spanac este un aperitiv deosebit sau un pranz mediteranean simplu, aspectuos si deosebit de delicios.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30  paste cochilie
  • 200g sos marinara (sau orice sos rosu)
  • 100g branza ricotta
  • 100g branza dulce
  • 100g spanac tocat proaspat sau decongelat
  • 100g mozzarella razuita
  • 50g parmezan razuit
  • Busuioc
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru acest aperitiv deosebit pastele se vor pregati urmand instructiunile producatorului.

Preincalziti cuptorul la 400C. Intr-un bol potrivit puneti branza ricotta, branza dulce, spanacul, sarea si piperul, si amestecati bine. Umpleti cochiliile cu o lingura cu varf din amestecul obtinut.

In vasul care va merge la cuptor puneti sosul marinara intr-un strat omogen, apoi asezati cochiliile peste sos si puneti cate o lingura de sos peste fiecare cochilie. Puneti vasul la cuptor pentru 20 – 25 minute.

La final ornati cochiliile cu parmezan si busuioc.


Cochiliile se vor servi cu parmezan si busuioc

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors