Pentru concurs retete de primavara. Niste paste speciale, pentru o familie speciala! Am primit cadou o cutie cu 2 paste Caccavela care se zice ca sunt cele mai mari paste din lume avand greutatea de 50 de g, inaltimea de 6 cm si diametrul de 9 cm. Am ales o umplutura usoara si delicioasa, iar finalul a fost deliciossss!
Se pune la fiert 1 l de apa cu un praf de sare iar cand da primul clocot bagam pastele caccavella sa fiarba aldente, cca 15 minute.
Se scot pe o farfurie si se lasa la racit Intr-un pic de ulei incins calim afumatura taiata cubulete, adaugam ceapa taiata marunt, ciupercile feliate, pieptul de pui taiat in cubulete mici, ardeiul si rosiile maruntite si lasam sa se caleasca un pic, potrivim de sare si piper, dam de pe foc si presaram marar tocat fin. Umplem fiecare scoica cu aceasta umplutura apoi spargem deasupra fiecareia cate 3 oua de prepelita pentru a lega un pic umplutura.
Se asaza intr-o tavta mai inalta, cu umplutura in sus si adaugam in tavita apa, pana sub buza pastelor, in care adaugam un praf de sare, lingurita de legume deshidratate, un pic de ulei de masline si dam la cuptor pana se coc bine ouale de prepelita de deasupra. Se servesc calde, cu smantana si marar tocat fin.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post