Paste a la Florin

Se pun pastele fainoase la fiert, conform cu specificatiile de pe punga. Ceapa si cateii de usturoi se taie marunt, dupa care se calesc intr-o tigaie.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 punga de paste fainoase
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 catel de usturoi
  • 1 borcan pasta de rosii
  • 20 g salam
  • 2-3 linguri de zahar
  • 1 cana cu apa

Mod de preparare

Se pun pastele fainoase la fiert, conform cu specificatiile de pe punga. Ceapa si cateii de usturoi se taie marunt, dupa care se calesc intr-o tigaie. Salamul se taie cubulete mici si se pune la prajit. Se prepara un sos rosu din 2-3 linguri de pasta de tomate, peste care se pune apa si zaharul care se amesteca pana la omogenizare. Ceapa si usturoiul calit se pun in acelasi vas cu salamul prajit peste care se pun pastele fainoase si se amesteca bine, dupa care se pune sosul rosu inainte facut.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post