Pasta primavera

Pasta Primavera este o reteta delicioasa de paste la care puteti folosi tagliatelle sau spaghete, cu legume. Pastele Primavera se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100gr unt
  • 1 legtura ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 500g varfuri de sparanghel
  • 100g mazare verde
  • zahar
  • piper proaspat macinat
  • 100g Parmigiano Regianno
  • 4 linguri hasmatuchi maruntit (patrunjel cret)
  • 500g tagliatelle
  • 1 mana buchetele broccoli

Mod de preparare

Puneti apa la fiert, adaugati sare si fierbeti taiteii dupa indicatiile de pe pachet.

Spalati ceapa verde si tocati fin partea alba. Partea verde taiati-o in role mici si lasati-o deoparte. Curatati morcovii si sparanghelul si taiati-le felii sau bucatele mici. Daca folosit mazare verde congelata, lasati-o sa se dezghete.

Fierbeti incet legumele in apa cu sare, pana cand se inmoaie.

Topiti untul si adaugati sare si piper. Adaugati si legumele, amestecand. Strecurati taiteii si puneti-i intr-un castron.

Adaugati legumele sotate si hasmatuchi, apoi amestecati-le bine.

Daca inlocuiti untul cu ulei de floarea soarelui si nu serviti cu parmezan, aveti o mancare de post delicioasa.


Serviti pastele primavera calde, cu Parmigiano Regianno razuit.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors