Curatati ciupercile cu o pensula de patiserie sau un servet si feliati-le subtire. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie foarte incinsa si adaugati c
Curatati ciupercile cu o pensula de patiserie sau un servet si feliati-le subtire. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie foarte incinsa si adaugati ciupercile. Lasati-le sa se caleasca rapid, amestecand o data sau de doua ori, apoi adaugati usturoiul, ardeiul iute si putina sare. Continuati sa prajiti la foc mare 4- 5 minute amestecand constant. Apoi stingeti focul si stoarceti pe deasupra lamaia. Amestecati si asezonati dupa gust. Intre timp, fierbeti al dente pastele in apa cu sare. Adaugati-le peste ciuperci, impreuna cu parmezanul, patrunjelul si untul. Amestecati usor, acoperind pastele cu ciupercile.
Serviti cu parmezan ras deasupra.
Alte retete:
Spaghete cu rosii si ciuperci
Tocanita de pui
Conopida la cuptor cu bacon
A ajuns la mine taman de ziua mea, asa ca l-am considerat un cadou. :)) Unul tare fain daca te uiti asa la el, dar si mai...
Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L