Mini Pizza Rapide

Se cintareste faina, se adauga drojdia in prealabil dizolvata in apa sau lapte cu zaharul, se adauga sarea si totul se framinta bine. Se unge masa c

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 1 cub drojdie(aici are 42 de g. si este prevazuta pt. 500g faina
  • 1lc sare
  • 1lc zahar
  • 5ls ulei masline
  • 250ml apa(eu pun lapte)

Mod de preparare

Se cintareste faina, se adauga drojdia in prealabil dizolvata in apa sau lapte cu zaharul, se adauga sarea si totul se framinta bine.

Se unge masa cu ulei si se intinde aluatul se pune peste aluat sos pt, pizza in strat foarte subtire si restul ce v-a doreste inimioara.

Se ruleaza,eu ung cu lapte, tai felii de 1-2 cm groase, pun pe o tava tapetata cu hirtie pergament si dau la cuptor pt- 20-25min. la 180!C

Aluatul se poate lasa si nerulat si in acest fel se obtine Pizza la tava.
Calde sau reci sint foarte bune.

Reteta este postata pe forum cu imagini facute pas cu pas.

aici:http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=7728

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu cirese si pere

Tartele cu fructe sunt preferatele noastre pe timpul verii! A iesit suuuper buna!

Desert tarta cu cirese si pere
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce