Se cintareste faina, se adauga drojdia in prealabil dizolvata in apa sau lapte cu zaharul, se adauga sarea si totul se framinta bine. Se unge masa c
Se cintareste faina, se adauga drojdia in prealabil dizolvata in apa sau lapte cu zaharul, se adauga sarea si totul se framinta bine.
Se unge masa cu ulei si se intinde aluatul se pune peste aluat sos pt, pizza in strat foarte subtire si restul ce v-a doreste inimioara.
Se ruleaza,eu ung cu lapte, tai felii de 1-2 cm groase, pun pe o tava tapetata cu hirtie pergament si dau la cuptor pt- 20-25min. la 180!C
Aluatul se poate lasa si nerulat si in acest fel se obtine Pizza la tava.
Calde sau reci sint foarte bune.
Reteta este postata pe forum cu imagini facute pas cu pas.
aici:http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=7728
Tartele cu fructe sunt preferatele noastre pe timpul verii! A iesit suuuper buna!
Desert tarta cu cirese si pereReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce