Minestrone cu paste

Pentru minestrone cu paste aveti nevoie de: ceapa, morcovi, cartofi, dovlecel, telina, pulpa de rosii, boabe de porumb, paste si verdeata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 teline
  • 1 cutie pulpa de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri porumb boabe
  • 100 gr paste
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Legumele se curata, se taie si se calesc intr-o oala cu putin ulei si apa, 15 minute. Se adauga boabele de porumb, telina, taiata bucati mari, pulpa de rosii, 1 l de apa calda, sare si piper. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se adauga pastele, care trebuie fierte al dente.


Mancarea se serevste imediat, calda, cu patrunjel verde presarat deasupra.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Maioneza de post
Cornulete de post

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala