Meniu afrodisiac

Meniul afrodisiac este o mancare cu carne si spaghete la cuptor delicioasa. Se amesteca spaghetele scurse de apa, cu carnea calita impreuna cu ceapa, mirodeniile.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g Campari sau
  • Martini
  • 500 g spaghete
  • 2 cepe
  • 500 g carne de manzat tocata
  • sare
  • piper
  • scortisoara
  • ketchup
  • 200 g lapte cu 3 linguri de faina
  • 5 oua
  • cascaval
  • ulei

Mod de preparare

Meniul afrodisiac este o mancare cu carne si spaghete la cuptor delicioasa. Se amesteca spaghetele scurse de apa, cu carnea calita impreuna cu ceapa, mirodeniile, laptele cu faina si ouale batute spuma. Se unge un vas cu margarina si se tapeteaza cu pesmet sau faina, adaugam compozitia, radem deasupra cascaval si dam la cuptor timp de treizeci de minute. Se aseaza in salatiera stropita cu ulei si sare si se decoreaza cu maioneza.


Meniu afrodisiac se serveste cu salata de telina, facuta dintr-o telina rasa si tinuta timp de zece minute in apa cu sare de lamaie.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

Ciocolata albă de casă este un desert delicios și ușor de pregătit. Este o rețetă perfectă pentru a-ți...

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide