Mancare de macaroane cu rosii si sos de carne

Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc in apa calda. Se curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr macaroane
  • 2 linguri unt
  • 250 gr parmezan ras
  • 3 rosii
  • sos de fripturi

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc in apa calda. Se curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie in sferturi si se pun la inabusit in unt fierbinte. Se pune apoi intr-un vas un strat de macaroane, un strat de rosii, un strat de macaroane din nou, un strat de parmezan ras, iar la final di nou macaroane. Se toarna deasupra un sos de fripturi si se baga la cuptor.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Supa de galuste

Placinta cu mere

Placinta de dovleac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata cu migdale

Un tort ciocolatos intens cu note subtile de migdale. Reteta de blat am luat-o de pe site-ul...

Tort de ciocolata cu migdale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide