Macaroane si carne tocata

Curatati ceapa si tocati-o. Pregatiti legumele si taiati-le cubulete mici. Spalati maghiranul si rupeti-i frunzulitele. Caliti ceapa si legumele taiat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 dovlecel
  • 1/2 legatura de maghiran
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 g carne tocata de vita
  • 800 g rosii bucati
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 400 g macaroane

Mod de preparare

Curatati ceapa si tocati-o. Pregatiti legumele si taiati-le cubulete mici. Spalati maghiranul si rupeti-i frunzulitele. Caliti ceapa si legumele taiate, amestecand continuu. Puneti carnea tocata si prajiti-o, de asemenea, amestecand. Stingeti cu bucatile de rosii si fierbeti timp de 10 minute, pana cand sosul se mai ingroasa. Adaugati smantana si maghiranul si condimentati sosul cu zahar, piper si sare. Fierbeti pastele in apa cu sare, scurgeti-le si amestecati-le cu sosul.
Puteti orna cu maghiran.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors