Macaroane picante

Se fierb macaroanele 20 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg. Se rastoarna intr-o forma cu doua linguri de unt si se tin pe foc mi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g macaroane
  • 1 pahar de smantana
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingurita de mustar
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 1 pahar sos de rosii

Mod de preparare

Se fierb macaroanele 20 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg.

Se rastoarna intr-o forma cu doua linguri de unt si se tin pe foc mic inca 10 minute.

Se ia vasul de pe foc, se amesteca macaroanele cu un sos facut din : un pahar de sos de rosii, amestecat cu un pahar de smantana si o lingurita de mustar.

Sosul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se toarna peste macaroane, care se servesc alaturi de legume sote si ochiuri romanesti.

Macaroanele se acopera cu doua linguri de cascaval ras sau brinza telemea.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Salata de piept de pui cu paste

Musaca de ciuperci

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors