Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare care clocoteste, se lasa sa fiarba o jumatate de ora, dupa care se scot, se clatesc ou apa rece si se scurg
Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare care clocoteste, se lasa sa fiarba o jumatate de ora, dupa care se scot, se clatesc ou apa rece si se scurg.
Se pun intr-un vas adanc, se amesteca cu jambonul taiat fasii subtiri, se sareaza si se pipereaza si apoi se amesteca cu trei oua batute spuma si un pahar de smantana.
Se unge o forma cu o lingura de unt, se rastoarna amestecul, se introduce forma in cuptorul cald, pentru o jumatate de ora, lasand sa se coaca la foc potrivit.
Se servesc in forma in care s-au preparat, acoperite cu sos de rosii indulcit.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Paste gobetti cu costita si mazare
Placinta cu spanac si carne de pui
Pui cu ananas
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post