Macaroane milaneze cu ciuperci si sunca

Macaroanele milaneze sunt mancaruri de paste cu ciuperci si sunca. Ciupercile proaspete se spala bine, se fierb si se taie lame.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete/conserva - 250 g/150 g
  • macaroane - 350 g
  • sunca presata - 100 g
  • sos tomat 250 g
  • unt 100 g
  • cascaval - 50 g
  • 1/2 cub MAGGI de ciuperci
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Macaroanele milaneze sunt mancaruri de paste cu ciuperci si sunca. Ciupercile proaspete se spala bine, se fierb si se taie lame (cele conservate se trec prin apa rece si se taie lame). sunca presata se taie fasii subtiri (julien). Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara sosul tomat. Macaroanele se rup, se introduc in apa fiarta cu sare, se fierb impreuna cu 1/2 cub MAGGI, se trec sub jet de apa rece, dupa care se tin la cald. Ciupercile se inabusa in 50 g unt,

se adauga sunca, sare, sos tomat si se continua fierberea cca 5 minute.

Macaroanele milaneze se servesc fierbinte, stropite cu unt topit si cu compozitia de ciuperci, sunca si sos. Deasupra se presara cascaval ras.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors