Macaroanele milaneze sunt mancaruri de paste cu ciuperci si sunca. Ciupercile proaspete se spala bine, se fierb si se taie lame.
Macaroanele milaneze sunt mancaruri de paste cu ciuperci si sunca. Ciupercile proaspete se spala bine, se fierb si se taie lame (cele conservate se trec prin apa rece si se taie lame). sunca presata se taie fasii subtiri (julien). Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara sosul tomat. Macaroanele se rup, se introduc in apa fiarta cu sare, se fierb impreuna cu 1/2 cub MAGGI, se trec sub jet de apa rece, dupa care se tin la cald. Ciupercile se inabusa in 50 g unt,
se adauga sunca, sare, sos tomat si se continua fierberea cca 5 minute.
Macaroanele milaneze se servesc fierbinte, stropite cu unt topit si cu compozitia de ciuperci, sunca si sos. Deasupra se presara cascaval ras.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post