Macaroane cu vegeta

Se incinge uleiul intr-o oala. Se adauga macaroanele(nefierte, direct din punga)si se prajesc pana devin aurii. Se adauga apa cat sa treaca cu doua de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • macaroane
  • o lingura de vegeta
  • ulei

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o oala. Se adauga macaroanele(nefierte, direct din punga)si se prajesc pana devin aurii. Se adauga apa cat sa treaca cu doua degete peste macaroane si se mai pune o lingura de vegeta. Se fierb pana scade apa.
Cu pulpe de pui prajite la cuptor sau pulpe pane

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert croissante cu unt si scortisoara

Ador diminetile langa o cafea proaspata...si parca ar mai merge ceva :) Voi pregati astazi rapid niste croissante cu unt si...

Desert croissante cu unt si scortisoara
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide