Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se unge o forma cu unt, se taie sunca
Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se unge o forma cu unt, se taie sunca felii subtiri si se amesteca cu macaroanele, apoi se pun impreuna in forma.
Se bat spuma trei oua, se pun peste macaroane, se sareaza si se indulceste dupa gust sucul de rosii, care se rastoarna peste amestec. Se introduce forma in cuptorul incins, pentru o jumatate de ora.
Deasupra amestecului se pun bucatele mici din restul de unt, pentru ca mancarea sa fie gustoasa si sa nu se usuce.
Mancarea se serveste calda, taiata felii potrivit de groase.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Ostropel de pui cu ciuperci
Sufleu de spanac
Mancare de mazare cu carne
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post