Macaroane cu sos tomat

Macaroanele cu sos tomat sunt mancaruri de paste simple si delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup si se introduc in apa clocotita cu sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • macaroane - 350 g
  • ulei - 100 ml
  • sos tomat - 200 g
  • cascaval - 150 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Macaroanele cu sos de tomate sunt mancaruri de paste simple si delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup si se introduc in apa clocotita cu sare. Se fierb, se racesc sub jet de apa rece si se pun intr-un vas cu ulei infierbantat, unde se amesteca cu sosul tomat. Deasupra se presara cascaval ras.

Macaroanele cu sos de tomate se servesc calde.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors