Macaroane cu sos de rosii si branza

Macaroanele cu sos de rosii si branza se pregatesc la fel ca macaroanele cu branza. Se face un sos de rosii cu zahar, sare, putin unt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g macaroane
  • 100 g branza rasa
  • 50 g unt proaspat
  • sare
  • Pentru sos:
  • 500 g rosii
  • 1 lingurita zahar
  • unt proaspat cat o nuca.

Mod de preparare

Macaroanele cu sos de rosii si branza se pregatesc la fel ca macaroanele cu branza. Se face un sos de rosii cu zahar, sare, putin unt. Se toarna peste macaroane sau se serveste separat.


Macaroanele cu sos de rosii se servesc calde.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta rustica cu prune si nuci

De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...

Tarta rustica cu prune si nuci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide