Macaroane cu sos de rosii

Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, apoi se spala cu apa rece si se scurg bine. Se rastoarna intr-o cratita impreuna ou o cana de

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g macaroane
  • sare
  • cimbru
  • 3 linguri de ulei
  • 1 cana sos de rosii
  • 1 lingura de zahar

Mod de preparare

Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, apoi se spala cu apa rece si se scurg bine.

Se rastoarna intr-o cratita impreuna ou o cana de sos de rosii, o lingura de zahar, o lingurita de sare si trei linguri de ulei.

Se micsoreaza focul si se mai fierb un sfert de ora, se parfumeaza apoi cu cimbru si se servesc calde, ca garnitura la friptura de pasare sau de porc.
Pofta buna!

Va recomandam si alte mancaruri:

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pipote cu inimi

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors