Macaroane cu sos de ceapa

Macaroanele se pun la fiert, dupa care se scurg. Separat se toaca ceapa si se caleste un unt fierbinte. Se adauga usturoiul feliat, rosiile cubulete,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr macaroane
  • 200 gr sunca fiarta
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri unt
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert, dupa care se scurg. Separat se toaca ceapa si se caleste un unt fierbinte. Se adauga usturoiul feliat, rosiile cubulete, sunca tocata marunt si patrunjelul maruntit. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si se sareaza, pipereaza. Deasupra macaroanelor se toarna sosul si se presara cascaval ras.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Placinta cu dovleac

Ardei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Briose mic dejun

Se iau la pachet, la pachetelul vesel desigur, le preparati de seara si le aveti pe masa la prima ora a diminetii :)))) si...

Briose mic dejun
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide