Macaroane cu sos de ceapa

Macaroanele se fierb in apa cu sare iar apoi se scurg. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga apoi usturoiul tocat, r

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr macaroane
  • 200 gr sunca fiarta
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri unt
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa cu sare iar apoi se scurg. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga apoi usturoiul tocat, rosiile cubulete, sunca maruntita si patrunjelul tocat. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute, se sareaza si se pipereaza. Se pun macaroanele in farfurie, se toarna peste ele sosul si se presara deasupra cascaval ras.
Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Placinta cu dovleac

Papanasi fierti

Ciuperci umplute

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post