Macaroane cu nuca

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intrun vas, se amesteca cu unt si nuca macinata. Se baga vasul la cuptor aproximat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr macaroane
  • 200 gr nuca
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intrun vas, se amesteca cu unt si nuca macinata. Se baga vasul la cuptor aproximativ 10 minute, dupa care se scot si se lasa putin la racit.
Se servesc cu zahar deasupra.

Alte retete culinare:

Chiftele

Papanasi fierti

Mancare de mazare

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata cu migdale

Un tort ciocolatos intens cu note subtile de migdale. Reteta de blat am luat-o de pe site-ul...

Tort de ciocolata cu migdale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide